Česky
  • Slovenština
Košík
CZK
O značce VFFOTO Tiskové zprávy VFFOTO v čase Covid-19. Fungujeme dál.

VFFOTO v čase Covid-19. Fungujeme dál.

VFFOTO v čase Covid-19Zajímá vás jakým způsobem ve VFFOTO řešíme během epidemie koronaviru provoz tak, aby vám objednané filtry i nyní chodily spolehlivě a rychle?

Přizpůsobili jsme provoz podmínkám nouzového stavu.

Jak?

Co nejméně kontaktů.

Na provozovně VFFOTO v Humpolci je systém chodu nastaven tak, aby nedocházelo k setkávání zaměstnanců firmy:

- dopoledne probíhá vyřizování objednávek, jejich předávání poště, kurýrovi či Zásilkovně a příjem pošty od zákazníků. Objednané zboží zvládáme odesílat každý pracovní den,

- odpoledne jede výroba dle potřeb a jsou opravovány došlé filtry (VFFOTO dává na filtry záruku 10 let a členové klubu mají ještě nad rámec záruky nárok na opravu filtrů za speciálních podmínek).

Drobná omezení v provozu firmy.

Nutná omezení jsou dvojí a nikterak zásadní: Za prvé jsme dočasně zrušili možnost převzetí objednaného zboží a osobní návštěvy zákazníků v Humpolci. Za druhé vycházíme vstříc přání dopravců a žádáme vás o placení buď online platební kartou nebo bankovním převodem. Někteří dopravci už zaslání na dobírku vůbec neumožňují. Jsme rádi, že toto chápete a respektujete.

Práce z domova aneb home office.

S občasnou prací z domova na dálku jsme počítali už před érou koronaviru a připravili se na ni. Komunikaci na sociálních sítích řeší naše kolegyně Míša z domova.

Chod chatovací aplikace pro vás zajišťujeme z home office od rána do pozdního odpoledne a někdy i večera v pracovní dny, o víkendu podle možností. Jen pro zajímavost, za poslední týden to bylo 13 dotazů.

Připravujeme pro vás nová vydání zpravodaje Klubu VFFOTO i nové "Fototaháky", pružně reagujeme na situaci, kterou nám současná doba přináší.

Vylepšujeme chod e-shopu VFFOTO.

A samozřejmě jsme pro vás dostupní na telefonu.

Výroba a vývoj.

Nezastavili jsme výrobu a pracujeme i na novinkách. Samozřejmě musíme počítat s prodlevami v dodávkách některých komponentů a plánované termíny brát jako orientační. V tomto vás žádáme o trpělivost. Snažíme se, ale občas se stane, že některý výrobek může být týden nebo dva vyprodaný. Pro informaci o dostupnosti jsme přidali funkci "hlídacího psa". Zadáte svůj e-mail, což sice neurychlí návoz, ale v momentě, kdy dojde k naskladnění, vám o tom automaticky přijde zpráva.

Setkání členů Klubu VFFOTO a workshopy

Tyto akce jsme dočasně odložili. Vždy se s vámi rádi vídáme, ale chápeme současná omezení a těšíme se na setkání v pozdějším a bezpečném čase.

Věříme, že všichni společně, vy i my, tuhle dobu zvládneme.

Vladimír Fučík a tým VFFOTO.